Отлага се филмът за World of Warcraft

Плановете за заснемане на филм по World of Warcraft са замразени, след като режисьорът Сам Рейми реши да започне работа по нова лента по „Магосникът от Оз”, съобщиха от Пулсар.

Рейми обяви намерението си да направи филм по World of Warcraft миналата година, с обяснението: "В същността си Warcraft е фантастична история с много екшън. Очарован съм от идеята да работя с толкова енергичен продукционен екип, за да пренеса проекта на голям екран."

От студиото Legendary Pictures не са обявили още дали филмът ще бъде заснет по-късно или дали ще се търси нов режисьор.

Междувременно, повече от 12 милиона души са се регистрирали в сървърите на World of Warcraft, обявиха от Blizzard. Невероятният брой играчи е бил достигнат със старта на втория експанжън на играта – Wrath of the Lich King в Китай.

"Подкрепата, която геймърите от целия свят демонстрират към World of Warcraft, потвърждава убежденията ни, че играта предлага едно от най-добрите гейминг преживявания към днешна дата", заяви съоснователят на Blizzard Майк Морхейм, който изпълнява и длъжността изпълнителен директор.

През декември предстои да излезе третото допълнение Cataclysm. Без съмнение, то ще увеличи още повече числеността на играчите.

Коментар