Razer екипира геймърите за битка с новата перифария

София, 20.10.2010 – След дълго очакване от страна на геймъри и технологични фенове серията гейминг периферия на Razer StarCraft II Wings of Liberty™ ще бъде официално представена на конвенцията BlizzCon®, фокусирана върху заглавията на Blizzard Entertainment. Феновете на стратегията в реално време StarCraft II Wings of Liberty™ ще видят новата серия на Razer – специално разработена, за да отговаря на стилистиката на играта, но и да предоставя много функционални предимства на играчите.

„С нетърпение очаквахме момента, в който ще представим на StarCraft феновете тези продукти,” обясни Робърт “Razerguy” Краков, президент на Razer USA. „Смятам, че уникалната система за светлинна индикация APM (Actions-Per-Minute) Lighting System™ ще даде на геймърите сериозно преимущество за победа. Дизайнът на продуктите ще помогне за още по-пълно потапяне във вселената на StarCraft.”

Серията включва гейминг мишката Razer Spectre™, клавиатурата Razer Marauder™ и слушалки с микрофон Razer Banshee™. Те включват нова система за светлинна сигнализация, която дава на геймъра обратна връзка за неговото представяне в играта. Благодарение на напълно интегрираната технология, APM (Actions-Per-Minute) Lighting System отговаря на дейвствията на играча в реално време. Светлинните индикатори променят цвета си в зависимост от бързината, с която играчът изпълнява действия. Дизайнът използва елементи от StarCraft II Wings of Liberty™ и е разработен в лицензионно споразумение с Blizzard Entertainment.

Гейминг-мишката Razer Spectre StarCraft II използва високо-чувствителен 5600 dpi  Razer Precision™ 3.5G лазерен сензор, а благодарение на Ultrapolling™ технологията времето за реакция е само 1 милисекудна. Моделът е лек и особено удобен при захват с върха на пръстите (Fingertip-Grip).

Гейминг-клавиатурата Razer Marauder StarCraft II има повдигнати клавиши, с които въвеждането на команди е по-бързо и лесно. Подредбата на клавиатурата е специално оптимизирана за гейминг с лазерно гравиране на бутоните. Моделът може да запаметява макрота в реално време, което е особено полезно за сложни операции и подготвени нападения.

Слушалките с микрофон Razer Banshee StarCraft II са специално разработени за пълен комфорт и звукова изолация. Хедсетът позволява персонални настройки на еквалайзера, височината и силата на звука. Микрофонът е подвижен, като може да се откачи от слушалките за по-лесно пренасяне.

В допълнение към серията Razer представят и чантата Razer StarCraft II Zerg Edition. Дизайнът включва елементи от играта с визия на зерг-расата. Чантата е изработена от високо устойчив 1680D балистичен найлон. Разделенията за лаптоп и гейминг периферия правят пренасянето на техника особено удобно.

Коментар