Нов двусимов Privileg излезе на пазара у нас

Първият двусимов телефон Privileg с операционна система Windows Mobile 6.5 вече е достъпен на пазара у нас. Моделът Privileg SM1 разчита на на най-новия процесор на МТК – MTK6516 Dual CPU 416MHz + 208MHz, съобщиха от дистрибутора COMPUTER 2000.

Съкращението SM1 произлиза от думите Smart Mobile 1. Телефонът идва с полезни функции като Wi-Fi, GPS, 3-мегапикселова камера и втора предна VGA камера.

Както и при предишните модели, и тук двете SIM карти са в режим готовност (тоест няма нужда от превключване на картите/операторите). RAM паметта на телефона е вдигната на 256 MB, а ROM-ът е 512 MB. Това значително повишава възможностите на телефона по отношение на софтуерните приложения.

Практически всяко приложение, писано за Windows Mobile 6.5, е съвместимо с телефона, при положение, че поддържа резолюцията от 240х400 пиксела на сензорния екран.

В комплекта са включени 2 батерии от 1400 mAH. Зарядното устройство може едновременно да зарежда и 2-те батерии.

Още едни плюс е наличието на FM радио със стандартни опции и възможност за запис. В комплекта влизат също слушалки, калъфка, защитно фолио за сензорния екран, кърпичка и USB кабел за връзка с PC-то.

Друг модел от новото поколение мултифони е Privileg TV10. Той се отличава с елегантен дизайн, вграден TV тунер и GPS със софтуер с гласова навигация. Тунерът позволява гледане и запис на телевизия на големия 3.8" (9.65 см) сензорен екран.

Налични са също Wi-Fi b/g, стерео FM радио със запис, 3.5 мм аудио жак и близо цяла дузина от приложения като Facebook, Twitter, eBuddy, Skype, NimBuzz и др. В стандартния комплект влизат телефон, две батерии, 4 GB microSD карта, стандартни слушалки, зарядно, USB кабел, кърпичка за почистване на телефона, както и ръководство на български и английски език.

И двата модела вече се разпространяват в търговската мрежа за мобилни телефони в страната. Цените са съобразени с възможностите на масовия потребител. Моделът SM1 струва 385 лв. с ДДС, а TV10 се предлага за 318 лв., по информация от сайта на дистрибутора.

Коментар