Александрина Йорданова е победителят в „LOOP Мега желание”

„Искам да бъде оперирано малкото ми братче, което не вижда, а е само на 1 годинка. Чрез вас ще може да види бял свят!”. Това е пожелала 16-годишната Александрина Йорданова от гр. Перник, която стана победител в играта „LOOP Мега желание”. Името й стана ясно вчера, когато се състоя големият финал на играта, организирана съвместно от Мобилтел и Сити ТВ.
По време на играта в книгата на желанията бяха вписани 2 500 желания, бяха раздадени 15 преносими компютри и много поощрителни награди. Мобилният оператор награждава победителя, като реализира неговото желание в размер до 100 000 лв. С наградата Александрина ще помогне на братчето си, което се нуждае от скъпоструваща операция, за да възвърне зрението си.
Краят на „LOOP Мега желание” беше ознаменуван на невероятно шоу, което се състоя на езерото „Ариана” в София. Кметът на града Бойко Борисов и главният финансов директор на Мобилтел Пламен Петров прерязаха лентата на второто Коледно селище с ледена пързалка, наречено „LOOP”. То е разположено на 1200 кв. м. и е предназначено за спортни събития и развлечения за младежи. Там те ще се радват на множество DJ партита, състезания по кънки и благотворителни акции.
Румънеца и Енчев, DJ Станчо, „Групата” и Весела Бонева забавляваха до късно гостите на пързалката. Чрез два големи видеоекрана те станаха свидетели и на желанията на 15-те финалиста, които споделиха мечтите си в ефира на Сити ТВ. Коментатори на шоуто бях Светльо от Хиподил, водещата на „Море от любов” Наталия Симеонова и Димитър Рачков от „Господари на ефира”.

Коментар