Колонки и MP3 плейър събрани в миниатюрно устройство

Полският производител на компютърни аксесоари Media-Tech пусна нов продукт, който комбинира говорители с МР3 плеър в ултрапреносимо устройство.

Е-Zone се състои от малки портативни колонки (40 мм), вградено радио и МР3 плеър. С него ще се наслаждавате на любимата си музика и радио навсякъде. Не са необходими допълнителни захранване или софтуер – само слагате обикновени или презареждащи се батерии и карта-памет със записана музика, включвате колонките и слушате.

Освен от SD карта, E-Zone предоставя възможност да слушате МР3 файлове и от USB флаш памет. Захранването на устройството е двойно подсигурено с популярните BL-5B батерии или 4хААА, а двата варианта в комбинация подсигуряват по-ниска консумация и по-дълго време за използване без зареждане.

E-ZONE колонките са снабдени с прибираща се стойка, която позволява лесното им закрепване на равна повърхност. Устройството е компактно и може да бъде прибрано в джоба, чантата или раницата.

Говорителите имат мощност RMS 6W и честотна лента лента 150-18000 Hz. Устройството тежи 256 грама и се предлага на пазара у нас от дистрибутора Специализирани Бизнес Системи на препоръчителната крайна цена 55 лева с включен ДДС.

Коментар