„Огнен” BlackBerry Torch пристигна у нас

Няколко месеца след световната си премиера, смартфонът BlackBerry Torch пристигна и в  България. Моделът ще се предлага у нас от оператора М-Тел.

BlackBerry Torch 9800 e уникален модел хибрид, който разполага както със сензорен екран, така и с QWERTY клавиатура за максимално удобство на потребителите.

Слайдерът се явява първият смартфон на RIM, използващ  новата операционна система BlackBerry 6. Обновеният потребителски интерфейс предлага интеграция със социални мрежи като Messenger, Facebook, Twitter, Windows Live Messenger, Yahoo! Messenger, BlackBerry Messenger MySpace и AOL Instant Messenger, които вече могат да бъдат открити на едно място.

Работата с обновения  Webkit браузър, възможността за организиране на приложенията в пет менюта (основно, Favorites, Media, Downloads иFrequent) и опцията за универсално търсене улесняват работата на потребителя.

„Огненият” BlackBerry Torch осигурява постоянен достъп до електронна поща, пълна синхронизация с календара в офиса и  лесно проследяване на всички активности на контактите от телефонния указател. За снимане е предвидена 5-мегапикселова камера с LED светкавица и стабилизатор на изображението.

BlackBerry Torch разполага и с 4GB вътрешна памет за съхранение на документи, снимки и музика.

Смартфонът се предлага на пазара от тази седмица на цена 38.90 лева на месец при подписване на двугодишен договор за ползване на BlackBerry услуга или за 899 лeва в брой.

Коментар