Вдигат капацитета на бързите USB флашове

Transcend добави 64GB модели към своята Ultra Speed серия USB флаш памети. Комбинирайки голям капацитет с висока производителност, моделите JetFlash 600 и JetFlash 620 ще задоволят и най-взискателните потребители, като им позволят да записват огромни обеми информация за значително по-малко време.

Високоскоростните USB флашки идват с внушителния 64 GB капацитет за съхраняване на над 16 000 снимки с високо качество, 640 минуто Full HD видео и практически неограничено количество документи в устройство по-малко от човешки палец.

Допълнителна стойност към Transcend JetFlash 620 добавя софтуерът JetFlash SecureDrive. С негова помощ можете да запазите от очите на любопитни хакери или колеги конфиденциалната си информация в заделена, защитена с парола зона на устройството.

Като се възползват пълноценно от двуканалната технология, флашките Transcend от серията Ultra Speed осигуряват скорости на четене до 32MB/s и на запис до 18 MB/s. Високата производителност значително скъсява времето за трансфер на информация и превръща USB модулите в идеални средства за пренос на големи обеми данни – музика, цифрови снимки, Full HD видео.

Както елегантният черен JetFlash 600, така и гланцово-белият JetFlash 620 сега се предлагат с капацитети 4GB, 8GB, 16GB, 32GB и 64GB. Те идват с ограничена доживотна гаранция на Transcend. Клиентите на компанията могат да изтеглят софтуера за управление на данните Transcend JetFlash Elite, за да се възползват максимално от качествата на продуктите.

Коментар