Facebook игра изкушава със Samsung Galaxy Tab

Samsung Electronics стартира по-рано тази седмица мащабна Facebook игра, за да промотира първия си таблет Samsung Galaxy Tab. Онлайн потребителите могат да участват в "Samsung Галактика" в периода до 13 декември, като станат фенове на страницата Samsung Galaxy Tab България и изберат да играят. Най-активните имат шанс да спечелят "горещия" 7-инчов таблет.

Участниците в играта ще събират точки от отговори на въпроси и от други свои активности. Така например, записване за участие в играта носи 50 точки, а правилен отговор на въпрос – 200 точки. Фенове, които публикуват на своята стена "Аз участвам в играта Галактика Samsung, а ти?", печелят по още 20 точки.

Привличането на Facebook приятел да стане фен на "Samsung Галактика" осигурява 1 точка, а публикуване на отговора на седмицата на личната стена носи 10 точки.

Бъдещите притежатели на иновативния таблет Samsung Galaxy Tab трябва да демонстрират интереса и познанията си за продукта, като отговарят веднъж седмично на въпрос, свързан с негови характеристики и свойства. Проактивността и самоинициативата ще бъдат допълнително стимулирани.

Точките от всички активности се получават в реално време. На 14 декември ще бъде избран един печеливш по критерий най-много събрани точки.

Samsung Galaxy Tab е първият таблет на южнокорейската компания. Притежателите на иновативното устройство ще се насладят на сърфиране в интернет и разглеждане на мултимедийно съдържание с по-голямо удобство в сравнение с работата на класически персонален компютър, подчертават от Samsung.

Бързата комуникация чрез имейли, социални мрежи, гласови и видео обаждания, текстови и видео съoбщения е направена възможно най-достъпна благодарение на оптимизирания интерфейс на Samsung Galaxy Tab.

Коментар