GFI LANguard 9.6 инсталира автоматично „кръпките”

GFI LANguard версия 9.6 e първото решение за мрежова сигурност, което автоматизира откриването и справянето с липсващи кръпки (пачове) за водещите 5 уеб браузъра, работещи под операционна система Windows – Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari и Opera, съобщи разработчикът GFI Software.

Софтуерът комбинира сканиране за уязвимости , управление на кръпките и мрежов и софтуерен одит в едно всеобхватно решение, което позволява на ИТ професионалистите да сканират, откриват, оценяват и поправят потенциални рискове за сигурността в техните мрежи с минимални усилия, поясниха от партньора на GFI Software у нас – Бизнес Софтуер Дистрибутор.

LANguard също предлага на администраторите възможност да следят наличностите по устройствата в техните мрежи, да бъдат информирани за настъпили промени и да отговорят на стандартите на индустрията за автоматично управление на кръпките.

Новата версия разширява тези възможности за управление на кръпките, като позволява на компаниите да защитят по-добре мрежите си и да намалят нивото на уязвимости в тяхната ИТ инфраструктура.

Разширените характеристики на GFI LANguard 9.6 включват:

Автоматизирано инсталиране на кръпки за решения на трети страни;

Осведомяване в реално време за излезли осъвременявания;

– Разширена опция за автоматично одобряване на масово инсталиране -администраторите могат да използват нова опция, която им позволява да одобрят кръпките само за Microsoft приложения, само за не-Microsoft приложения или и за двата вида.

Даунлоуд (пробна версия) : GFI LANguard 9.6

Коментар