Предстои турнир по играта Starcraft

16 участници ще премерят сили в оспорван турнир по най-популярната в света стратегическа игра в реално време – Starcraft II: Wings of Liberty. Състезанието LG Starcraft II Grand Tournament е част от събитията, с които ще бъде отбелязана световната премиера на новото допълнение в поредицата на Blizzard Entertainment – World of Warcraft: Cataclysm.

Турнирът ще се проведе на 6 декември (понеделник) от 18 ч. в Зала 3 на Националния дворец на културата. Голямото премиерно парти ще продължи до полунощ и се организира от фирма „Пулсар” с подкрепата и наградите на LG Electronics България.

Желаещите да се включат в LG Starcraft II Grand Tournament ще могат да се запишат за участие на място в Зала 3 на НДК непосредствено преди самото състезание. Участниците ще играят един срещу друг в 2 от 3 игри, като ще могат свободно да избират от трите раси в Starcraft II: Wings of Liberty – протоси, зерги и терани. Победителите ще продължат в следващия кръг на принципа на директни елиминации до определяне на шампиона в LG Starcraft II Grand Tournament.  

Голямата награда за победителя е супер тънък 22’’ LED монитор LG E2260, а неговите подгласници на 2-ро и 3-то място ще си тръгнат с външни твърди дискове LG с капацитет 500 GB. Предвидени са и утешителните награди и подаръци за участниците.

Коментар