Мусала Софт с награда за успешно използване на модерни технологии

По време на гала вечеря на „Diskobolos” в хотел „Континентал” – Белград, Мусала Софт получи 1-ва награда за най-успешно използване на модерни технологии в бизнеса в категория „Финанси”.

Финалисти бяха и двете решения, с които Мусала Софт участва в международната надпревара.

В категория „Производство” – ИТ проект за миграция и модернизация на бизнес критични ИТ системи на най-големия италиански инвеститор в България – Е.Миролио.

В категория „Финанси”,  абсолютен фаворит е създадения от Мусала Софт за българската Националната агенция за приходите (НАП), софтуер за електронни ревизии и разследване на данъчни измами.

На тържествената церемония Мусала Софт беше представена от Станимир Бойчев, Вицепрезидент технологии и иновации в компанията. „Българска компания печели награда за първи път в историята на „Diskobolos”. Гордеем се, че бяхме високо оценени и ще се радваме да продължим високия си старт в тази отлична международна инициатива.” – сподели с гостите г-н  Бойчев. Почетната статуетка бе връчена на Мусала Софт от проф. д-р Драган Домазет, Съветник на Министъра на Науката и технологичното развитие на Сърбия – страната домакин на награждаването.

Наградите „Diskobolos” отличават най-успешните постижения за използване на модерните ИТ технологии в бизнеса. През 2010 в 13 категории се бориха 100 финалиста. „Diskobolos” се провежда от 1995 година, сред организаторите и журито са CEPIS – Council of European Professional Informatics Societies, EEIG – European Economic Chamber of Trade, Commerce and Industry, регионални търговско-промишлени палати, ИТ асоциации и изтъкнати експерти.

Коментар