Излизат бета версии на BitDefender за Vista

Излезе бета версия на софтуера за защита BitDefender Internet Security 10, адаптирана за новата операционна система Windows Vista. Версията включва пълен пакет от опции за безопасно сърфиране в Интернет, модули срещу вируси, спам и спайуеър, защитна стена и родителски контрол, съобщиха от BitDefender.
Бета версиите на продуктите Anti Virus, Anti Virus Plus и Internet Security, съвместими с Vista, излизат на пазара през януари. В края на месеца се очаква и пускането на новата операционна система Windows Vista.
Като един от дългоочакваните продукти на Microsoft, Vista вече се превръща и в една от големите цели на хакерите в кибер-пространството, посочиха от румънската компания. Ъпгрейдът на продуктите (в това число и пробните версии) на BitDefender за новия Windows ще бъде безплатен за клиентите, уточниха от доставчика.
„Windows Vista включва много нови защитни опции. Въпреки това потребителите не трябва да пропускат факта, че хакерите вече разработват начини да заразят компютърните системи чрез тази платформа”, каза Оливиу Талиану, регионален мениджър на BitDefender за Източна Европа. „Правим необходимото, за да подсигурим нашите клиенти за безпроблемно преминаване към Windows Vista”, допълни той.

Коментар