BMG ще дистрибутира медийните продукти на Nero

BMG, най-големият дистрибутор на софтуер у нас, добави в списъка си от партньори компанията Nero AG. Тя е добре позната както на световния, така и на българския пазар с комплексните си медийни решения за любители и професионалисти, вкл. CD-R/RW, DVD, Интернет аудио приложения и записващ софтуер за оптични устройства.
Основен акцент в дистрибуцията на Nero на пазара у нас ще бъде продуктът с най-голяма популярност и функционалност – Nero 7 Premium Reloaded, който обединява 20 приложения в едно, съобщиха от BMG.
Дистрибуторът очаква засилен интерес и към програмата за обемно лицензиране Nero 7 Volume Licensing Program, която за пръв път се представя на българския пазар. Програмата дава възможност на бизнес потребителите да закупят Nero 7 Premium Reloaded на преференциални цени.
Държавните институции и учебните заведения ще ползват допълнително значителни отстъпки, уточниха от BMG.
BMG дистрибутира у нас продуктите на Microsoft, Symantec, Autodesk, Adobe Systems, Corel Corp. и Pantone. Компанията е и производител на софтуера за работа с текстове на български език Кирила, а от началото на 2006 г. издава списанията Полиграфия и ProGrafica.

Коментар