Мечти затрупват М-Тел

Оптимистично начало за новата 2011 година постави М-Тел със старта на своята кампания „М-Тел сбъдва мечти”. Телекомът се зае с нелеката задача да реализира копнежите на 88 от своите клиенти-мечтатели през настоящата година.

Резултатите от началото на кампанията досега са изключително положителни – само за първите три дни на инициативата телекомът получи близо 1000 най-различни SMS-мечти на краткия номер 8888. Това показва, че дори във времена на криза българите не спират да мечтаят.

Любопитно е за какво мечтаят българите днес. Сред получените желания са курс по фризьорство при стилист Капанов, скок с парашут и ушиване на нови костюми за клуб по танци. Голяма част от мечтите са свързани и със здравето – корекция на зрението, операция на тазобедрена става или ин витро процедура. Не липсват и авантюристични желания за екскурзии до най-различни точки на света – Дубай, Египет, САЩ и други.

Голяма част от мечтите са свързани и с домашния уют на българина – ремонт и обзавеждане на жилище или пък желание за нови домакински уреди. Разбира се има и много копнежи за най-новите технологични хитове на пазара – iPhone 4, лаптопи, плазмени телевизори, а също така и лицензирани компютърни програми.

Кампанията вече има и собствена страница в социалната мрежа Facebook, в която всеки може да сподели какво е най-голямото му желание.

М-Тел продължава да търси мечтите на своите клиенти. Всеки един от тях може да участва, като изпрати само един SMS с описание на една своята мечта на кратък номер 8888. Изпращането на SMS -а е безплатно. М-Тел ще сбъдне 88 мечти на стойност до 8888 лева всяка. Това е жест на признателност и благодарност от страна на компанията към нейните клиенти за тяхната лоялност.

Финалните 88 мечти и номерата, чрез които са изпратени, ще бъдат обявени на www.mtel.bg в деня на тяхното изтегляне.

Коментар