Маргарита Русчева оглави S&T България

Маргарита Русчева е новият управляващ директор на S&T България. Тя ще отговаря за цялостното развитие на бизнеса в страната, съобщиха от ИТ компанията.

 
Маргарита Русчева замени Рихард Ноивит начело на S&T България  

Назначението на Русчева се приема с известна изненада от наблюдателите на пазара, тъй като то идва само няколко месеца след като Рихард Ноивирт пое управлението на S&T България. Австриецът бе назначен на поста през септември миналата година на мястото на Любомир Чолаков.

Маргарита Русчева има 15-годишен опит в продажбите на ИТ системи и решения. През последните 11 години е работила в ИТ дивизията на Siemens Group – Siemens IT Solutions and Services – като мениджър продажби на ERP (SAP) решения, директор продажби и мениджър клиенти публичен сектор.

Русчева е участвала в договарянето и изпълнението на големи, комплексни проекти като Интегрирана Система за Финансово Управление (ИСФУ) на Министерство на финансите, Телефон за спешни обаждания 112 за регион София, Интегрирана информационна система за имотен регистър и кадастър, както и на нашумялата Система за издаване на новите български електронни паспорти и лични карти.

Преди това тя е работила като директор маркетинг и продажби в локалното представителство на Comparex (компания от групата на BASF), фокусирано върху хардуерни системи и структурно окабеляване.

S&T България ще запази своя фокус върху консултирането, интеграцията и аутсорсингът на услуги. Компанията е част от групата S&T, която разполага с 2400 специалисти.

по темата: „Маргарита Русчева оглави S&T България”

добавете коментар...

  1. Sap

    още едно странно назначение 🙂

Коментар