Виваком обяви 50% намаление на интернета

Виваком намали драстично цената на интернет пакетите си за първите три или шест месеца от договора. От днес всички нови и настоящи частни или бизнес клиенти на компанията, които сключат договор за някой от пакетите Vivacom Net, получават 50% отстъпка от месечния абонамент за определен период от време.

Интернет връзка от 20 Mbps вече струва 10 лв. на месец за първите 3 или 6 месеца, съобщи телекомът. Офертата е валидна за тарифите Vivacom Net Sprint, Vivacom Net Turbo, Vivacom Biz 15 и Vivacom Biz 20. При едногодишните споразумения отстъпката от таксата важи за първите три месеца от срока на договора, а при подписване на двугодишен договор клиентите ползват 50% намаление за първите шест месеца.

Пакетите Vivacom Net могат да бъдат заявявани и без обвързване със срочен договор. Вариантите за едногодишен и двугодишен договор обаче носят значително намаление на месечната такса, в зависимост от избрания пакет за целия период на договора.

Виваком твърди, че има над 340 000 потребители на интернет. Освен четирите пакета за бизнес и за домашен интернет, Vivacom Net се предлага и като част от конвергентните услуги на оператора.

по темата: „Виваком обяви 50% намаление на интернета”

добавете коментар...

  1. много знаете всички...

    имате ли си изобщо някаква представа какво е качеството на интернет връзката в България? и цените?
    знаете ли че в цяла Европа ние имаме едно от най-добрите, ако не най-доброто качество интернет….. че и на 50% ….
    живея в Холандия и приятелката ми плаща по 50 евро за интернет на месец, и едва тегли с 15к… да не говорим че е ограничен на 3ГБ….
    и така де …. недоволните да се задоволяват някакси

  2. разочараваната

    договора ми е 15 мбпс а до мен достига близо 6-8 не мога да се откажа без неустойки и имат телефон и аз не знам защо? нямам какво повече да кажа.

  3. изпатил

    бегай у лево доволния !

  4. Доволен

    Имам интернет от Виваком повече от година. Нито веднъж не е прекъсвал.Доволен съм от тях и подписах ТРИО. Каквато и скорост да пуснат на обикновения юзър той пак ще си мрънка. И космическа скорост да ви пуснат пак ще сте си същите злобари

  5. Недоволен

    Виваком са пълни измамници. Имат ужасна поддръжка, да се свържеш с оператор е направо геройство. Лично аз ползвах ADSL, който за 1 месец беше прекъснат, поради повреда. След многократни обаждания ми обясниха, че не знаят кога ще отсранят повредата. След като подадох молба за отказване ме накараха да плащам неустойки и на следващия ден след подаване на молбата отстраниха повредата. Невероятна компания е Виваком, нямам думи!!! Никога не се хващайте с тях!

  6. zzmarto

    интернета им е много бавен и не отговаря на това което обявяват.

  7. p_ppp

    Добро утро Сийке. В Русе от четери месеца съм на 44Mbps. Ей сега ще взема да тръгна да се запиша за тази голяма далавера … ами тъй де. Що да се минавам?

  8. недоволния

    А споменават ли че е ДО 20 Mbps, които никога не се достигат

Коментар