Българският производител на велосипеди Макстек внедри Infor ERP SyteLine

Макстек ЕООД е български производител на среден и висок клас велосипеди. Основната част от продукцията се реализира на международния пазар и има клиенти в над 20 държави. Фирмата е част от групата Макс Европа, един от най – големите производители на велосипеди в Европа с годишен капацитет на производство 500 000 велосипеда.

Макстек ЕООД внедрява системата за управление и планиране на ресурси Infor ERP SyteLine, в продължение на политиката за на останалите компании в Макс Европа. Благодарение на натрупания дългогодишен опит от страна на служителите в Макс Европа и консултантите от Фронтстеп България проекта беше успешно реализиран и внедряването бе извършено в рамките на 1 месец.

Проектът по внедряване обхвана пълна функционалност на Infor ERP SyteLine – работа с клиенти, доставки, управление на складово стопанство, управление и планиране на производството. Към стандартната функционалност на Infor ERP SyteLine Макстек добавят и модул SyteLine Data Collection за събиране на данни с бар код мобилни устройства. Чрез използването на SyteLine Data Collection се постига оптимизиране процеса на експедиране, заприхождаване, преместване и производство, в резултат на което всички процеси в складовете и цеховете на предприятието се изпълняват  в реално време.

по темата: „Българският производител на велосипеди Макстек внедри Infor ERP SyteLine”

добавете коментар...

  1. ecobikeworld

    Е ТАКЪВ ПРОИЗВОДИТЕЛ НЯМА,ИМА МАКСКОМ …..НЯМА НИЩО ДЕ ,ДОПУСНАТА Е ГРЕШКА.

Коментар