Фейсбук замесен в смъртта на бебе

Шанон Джонсън, 34-годишна американка от щата Колорадо, допуснала детeто й да се удави, докато била заета със социалната мрежа. Пред полицията тя признава, че е оставила детето си във ваната, докато играела Cafe Word, споделяла клипчета с приятели и разглеждала нечий друг профил във Фейсбук, пише news.com.au.

За десет минути Джонсън проверила сина си само веднъж. Когато не чула никакъв звук от банята в следващите три минути, решила да отиде да види какво става. Тя намерила детето потопено с лицето надолу във водата, както се твърди според полицейските писмени показания, цитирани от ABC 7 News.

Момчето било закарано в болница, където била установена смъртта му. Финалната аутопсия от 3-ти януари показала, че детето починало вследствие на аноксична кома, спиране на сърдечната дейност и удавяне.

Шанон Джонсън е обвинена в злоупотреба с деца, в резултат на която била причинена смърт. Тя казва, че оставила бебето си само, защото то било „независимо” и не искала да го превръща в „мамино детенце”.

по темата: „Фейсбук замесен в смъртта на бебе”

добавете коментар...

  1. x-me

    hilander

    100% си прав, facebook каква вина има в случея ….

  2. Pppp

    Да бе, наистина много лошо. При мен също имаше инцидент докато говорих вчера по телефона с абонат с 0877…….. и съм убеден, че Виваком е много жестоко намесен … айде да не казвам виновен.

  3. Вальо

    Никой не си дава сметка, до къде могат да ни доведат компютрите.
    Дайте си сметка как ни въздействат подобни виртуални реалности като фейсбук?
    Познавам много хора които прекарват целия си ден в ровене във фейсбук и превключване между различните канали. В същото време в реалността не правиш нищо, нито учиш, нито работиш просто си потъваш..

    И аз съм влизал във фейсбук, но поради същата причина съм си деактивирал профила.

  4. hilander

    Фейсбуук ле е виновен или некъдърната майка? Тя е могла да зяпа телевизия или да е лапнала телефона… Глупачка…доживот за такива…

Коментар