Болканлийкс пуска е-книга “Тановгейт” за iPad

Депутатите и министрите от ГЕРБ, които получиха като подарък iPad, могат веднага да инсталират електронната книга "Тановгейт" на тяхното устройство. „Това е първата книга от поредицата iSRS, с автори МВР и ДАНС”, съобщи говорителят на проекта Болканлийкс – Атанас Чобанов.

Книгата съдържа всички излезли до момента стенограми на записи от разговори на Ваньо Танов, без стенограмата от разговора с Менда Стоянова, за който няма наличен звуков файл.

Електронната книга има много предимства пред хартиените разпечатки. Достъпът до отделните стенограми става чрез удобно меню. Четецът на iPad позволява търсене в текстовете по ключови думи и оставяне на отметки за бързо намиране на интересни пасажи в стенограмите.

Очаквайте "Цоневгейт", следващата книга от поредицата iSRS с пълната стенограма от записите между следователя Петьо Еврото, съдията Петър Сантиров и бившия секретар на финансовото министерство Тенчо Попов”, информира Чобанов.

Ето и инструкциите за достъп до книгата:

За да инсталирате Тановгейт на вашия iPad (или iPhone), свалете следния файл: https://www.balkanleaks.eu/tanovgate.epub (десен клик на линка и Download), отворете iTunes и издърпайте файла с мишката върху прозореца на iTunes. "Тановгейт" ще се появи в рубриката Books. След това синхронизирайте вашия iPad и отворете книгата в четеца за електронни книги iReader.

Ако имате инсталиран на вашия iPad четеца за електронни книги Stanza, можете да качите "Тановгейт" директно от iPad-a като отворите същия линк https://www.balkanleaks.eu/tanovgate.epub в браузъра. След това изберете да отворите файла със Stanza.

по темата: „Болканлийкс пуска е-книга “Тановгейт” за iPad”

добавете коментар...

  1. Добри Божилов

    И аз конкурирам Атанас Чобанов (с него отдавна се обичаме). Ето основното на едно място, може да се гледа през браузър, и дори от смартфон :-))

    http://www.komentari.com/index.php?option=com_content&task=view&id=495&Itemid=2

Коментар