Професор предлага да вдишваме храната

Професор от Харвардския университет е изобретил машина, подобна на аквариум, която има мисия да промени начина ни на хранене.

Le Whaf на Дейвид Едуардс вече предлага услугите си в Париж. Всички загрижени за своето тегло могат да се възползват от възможностите й, като се „хранят” на воля, без никакъв риск от надебеляване.

Ако поръчате например десерт, едно облаче дим за вдишване с подходящ аромат се изпомпва от Le Whaf. Дали това изглежда практично решение?

Все пак хората отиват в ресторанта, за да се насладят на прекрасна храна и да се забавляват по специални поводи, а не да се надуват с ароматизиран дим. Спазващите диета обаче може да харесат Le Whaf. И не само те – машината може да предложи алтернатива и на пристрастените към алкохола.

Коментари по темата: „Професор предлага да вдишваме храната”

добавете коментар...

  1. ХОТЪР ПЕТЪР

    Дейвид Едуардс явно е чел български народни приказки за Хитър Петър. В една от приказките четем как Хитър Петър изважда комат и го слага на парата която се отделя от вкусната гозба на хаджията, който след това решава да съди Петър именно заради парата овлажнила комата му. Дейвид Едуардс не е изобретил нищо ново.

  2. Все тая

    Аз пък предлагам професора да спре да диша, а хората да си стават от дебелите задници по-често и да се движат! РС-то не е единственото интересно нещо на тоя свят!

Коментар