Саймикс България организира курс по APICS Certified Supply Chain Professional

Програмата Certified Supply Chain Professional е представена от APICS през 2006 г. и бързо се превръща в предпочитана сертификационна и обучаваща програма, обхващаща цялата глобална верига от доставки. Програмата покрива широк спектър от теми – глобализация, логистика, управление на взаимоотношения между доставчици и клиенти, информационни технологии. APICS CSCP е предпочитана от водещи компании в цял свят, като цялостна обучителна програма за управление на веригата от доставки. Тази програма задава стандартите за обучението за верига от доставки и сертификация – повече от 8 300 професионалисти от 67 страни са получили APICS CSCP сертификат

Програмата Certified Supply Chain Professional (CSCP) е нова професионална сертификационна програма разработена за бързо нарастващите нужди на в сферата на управление на веригата от доставки. Програмата осигурява необходимите умения на участниците, за да разберат и управляват координацията от дейности в днешните изключително комплексни вериги от доставки. Участниците ще научат как да проектират и разработят стратегия за управление на веригата от доставки, която е в съответствие с корпоративната стратегия; ще разберат как да управляват взаимоотношенията с клиентите и доставчиците; ще се запознаят как логистика, технологии и данни могат да подобрят производителността; ще открият как да постигнат пълна интеграция на всички процеси за задоволяване на клиентските потребности, намаляване на разходите и увеличаване на печалбата.

Расте и броя на компаниите, които предпочитат да наемат служители с APICS CSCP сертификат. Това са компании като Amgen, BASF, Boeing, Boston Scientific, Bristol-Myers Squibb, Cisco Systems, DuPont, Intel, Pfizer, Johnson & Johnson, Robert Bosch, Tyco, ViaSat.

Саймикс България организира курс за подготовка по сертификационната програма APICS CSCP, в който се комбинират учебните материали APICS CSCP Learning System и on-line компоненти, заедно с преподаване от APICS квалифициран инструктор, възможност за обмяна на опит и идеи с колеги, контакт с други компании и в същото време структуриран график, който помага на участниците да се фокусират.

Водещ на курса ще бъде г-н Честър Фрейм, CPIM, CSCP е лектор и управленски консултант с международен опит в областта на ефективното управление на запасите, производството и прилагане на концепции като Lean, 6 Sigma и Kaizen. Господин Фрейм има повече от 28 години практически опит в областта на операционния мениджмънт и логистиката обучавал и консултирал компании като Tyco, Thomson Consumer Electronics, Philips, Cummins, Johnson & Johnson, General Electric, Johnson Controls, Delphi, Lexmark и Lear.

Г-н Фрейм има Зелен Административен Колан по Шест Сигма и е един от водещите APICS инструктори като той е инструктор на самите инструктори и ръководи TEAM Process в APICS.

Коментар