Зареждай, синхронизирай и слушай

Нова концепция на компанията Logitech прави по-вълнуващо преживането с цифрова музика на РС и мобилни устройства. Компанията, която е е един от водещите производители на мултимедийни високоговорители, представи атрактивна аудио система за персонален компютър, LogitechX-240, по време на изложението за потребителска електроника CES 2007 в Лас Вегас.
Системата X-240 включва контролен център с усъвършенстван дизайн, който не само позволява управляване на аудио функциите при работа с PC и Mac, но и служи като докинг станция за iPod или друг MP3 плеър, PDA устройство или мобилен телефон. Поставката, която може да бъде изключена, ако няма нужда от нея, позволява на потребителите да зареждат, синхронизират и управляват преносимите си устройства с личния си компютър.
“Опитимизирахме колоните X-240 за почитатели на дигитална музика, като включихме удобен контролен център с вградено гнездо за предпочитаното мобилно медийно устройство. Така освен качествения звук, системата X-240 дава удобство и гъвкавост при използване на преносим музикален плеър с PC”, каза Джеф Холов, вицепрезидент на Logitech за аудио продуктите.
С опцията за plugandplay, систематаX-240 позволява на потребителите да включат преносимото си устройство в нея само като го поставят в специалното гнездо. Веднъж поставено, устройството може да бъде зареждано, синхронизирано и контролирано през самата поставка. Когато не се използва, гнездото може се прибере обратно в контролния център
За притежателите на плеъри iPodиMicrosoftZune, в пакета на X-240 са включени специални адаптори. Те уплътняват връзката на плеърите с гнездото и помагат за насочване на кабелите за зареждане на устройствата зад контролния центъра, така че да останат незабележими.
На онези, които не притежават никакви преносими устройства, но търсят качествени колони, LogitechX-240 ще достави отличен звук, събран в малък размер.
LogitechX-240 ще са достъпни от началото на март в САЩ, а на европейския пазар ще влязат месец след това с цена на дребно от EUR49.99, съобщиха от компанията.

Коментар