ГенСофт подпомага бизнеса със софтуер под наем

Софтуерният разработчик ГенСофт, един от основните доставчици на системи за управление на бизнеса у нас, стартира нова  партньорска програма. Настоящи и бъдещи клиенти на компанията ще могат да се възползват от изгодни предложения, за да развиват бизнеса си, да бъдат по-мобилни и печеливши, като за целта ще получат достъп до ключови технологии на ГенСофт.

 
Росен Петков, маркетинг мениджър на ГенСофт, очаква новата програма да намери добър прием сред партньорите на компанията  
В рамките на кампанията, ГенСофт дава възможност на всички партньори да получат 5 лиценза за MoneyWorks плюс уеб версия на ERP системата срещу годишна такса от 1000 лв. без ДДС, която включва и актуализации на продуктите.
За сравнение, ако трябва да закупи тези продукти, клиентът ще плати еднократно 4600 лв. без ДДС с включени отстъпки за бройка и отделно годишни актуализации от 475 лв. без ДДС, поясни Росен Петков, маркетинг мениджър на компанията.
При включване в партньорската програма ГенСофт дава и възможност за закупуване на тези продукти с 10% отстъпка от стандартната цена за всяка година ползване на програмата под наем.
Уеб версията на MoneyWorks, която е част от предложението, носи допълнително предимство за партньорите, тъй като позволява отдалечени обекти, дилъри и клиенти с име и парола да достъпват базата данни и да извършват основните операции или справки.
Партньорите ще имат възможност също така да продават продуктите на ГенСофт срещу 10% комисионна при реализирана сделка.
Разработчикът, от своя страна, се ангажира да популяризира дейността на партньорите при други свои клиенти. В допълнение, ГенСофт ще рекламира партньорите, участващи в програмата, на фирмения си сайт и ще им съдейства със съвети от полезните бизнес практики.
“Много наши клиенти са в тежко финансово състояние – искаме да им дадем възможност, къде с по-евтини продукти, къде с помощ в рекламата и реализацията на продуктите им да излязат по-силни и конкурентоспособни от финансовата криза”, каза Росен Петков.
Партньорската програма е отворена за всички фирми – настоящи и бъдещи клиенти на ГенСофт. Стремежът на компанията е да направи партньорите съпричастни към развитието на програмата, като същевременно им осигури достъпни цени за ползване на MoneyWorks – система, която се отличава с висока функционалност и удобство. Над 8000 фирми от различни браншове у нас са потребители на ERP продукта.

Коментар