Наближава конференцията „Дни на Майкрософт”

Броени дни остават до крайния срок за регистрация за десетото юбилейно издание на техническата конференция „Дни на Майкрософт” 2011, което ще се състои на 30 и 31 март в кино Арена Младост – София. Регистрацията за конференцията продължава до 28 март.

Участниците ще имат възможност да посетят над 70 технически лекции на водещи световни и български експерти. Сред тях се открояват имената на Анди Малоун – популярен международен лектор и технологичен евангелист с над 15 годишен опит, Маргарита Наумова, Microsoft Certified Master, Карл Дейвис-Барет – технически директор за Майкрософт в Централна и Източна Европа, Мартин Кулов, Майкрософт евангелист в ProPeople ApS, Дарон Йондем – регионален директор на Майкрософт, Бет Маси – главен програмен мениджър за  Microsoft Visual Studio и др.

Основен акцент по време на „Дни на Майкрософт” 2011 ще бъдат технологиите Windows Azure и Office 365, виртуализационните решения, разработката на уеб приложения със Silverlight, управлението на данните и процесите с SharePoint и SQL Server, както и традиционната за конференцията сесия за Visual Studio и .Net.

Паралелно с платените сесии, ще бъде изградена специална безплатна експо зона, отделно от тази за регистриралите се участници. Този разширен формат позволява събитието да е достъпно за всички хора, проявяващи интерес към иновациите и технологиите, съобщиха от Microsoft.

За първи път в десетгодишната история на „Дни на Майкрософт” се организира и отделна сесия, посветена на разработката на компютърни игри.

Коментар