Виваком свали цените за мобилен интернет

Нови планове за мобилен интернет предлага от този месец Виваком. Traffic Unlimited е насочен към всички нови или съществуващи клиенти на компанията и дава до 15 GB включен трафик в 3G мрежата на оператора.

Потребителите могат да избират между пет тарифни разновидности (XS, S, M, L и XL), които са в ценови диапазон между 5 и 40 лева. Включеното потребление в тях е от 500 MB до 15 GB на месец.

Единствено планът Traffic Unlimited XS с цена 5 лв. месечно ще се предлага само на съществуващи клиенти на Vivacom Net като самостоятелна услуга или част от пакет.

Потребителите, избрали някой от големите пакети – Traffic Unlimited М, L или XL – в периода между 1 април и 30 юни ще могат да спестят 50% от месечната такса за 3 или 6 месеца в зависимост от избрания договор. Така 15 GB на максимална скорост ще им струват само 20 лв. на месец.

по темата: „Виваком свали цените за мобилен интернет”

добавете коментар...

  1. Валери

    Че кой ще даде повече от 5-10лева за неограничен трафик с максимална скорост за целият договор. Мисленето на мобилните оператори, а и не само те е от миналият век, даже и по напред. В близко бъдеще едва ли ще се подобри, като им гледам офертите. Като се предлага нещо, то се предлага най доброто и всичко друго отпада. Така имидж не се гради. Ламтеж за по голяма печалба и финтовете ще Ви изиграят лоша шега. Ха със здраве, и мислете повече преди да предлагате нещо!

  2. дарт

    на кой му пука какви са цените, като интернета не струва???

  3. Методи

    Виваком винаги си намират начини да компенсират печалбата си, ако са направили някоя ниска тарифа, нещо за залъгване….

  4. Мартин

    ще могат да спестят 50% от месечната такса за 3 или 6 месеца… и после същия х.у.и.

  5. ediwitch

    Боже, слез и си прибери вересиите…тия хора знаят ли какво значи unlimited ?????

  6. Калоян Деспотов

    Traffic Unlimited 15 GB на месец мхм, звучи интересно.

Коментар