Colortrac и Атласком представиха SmartWorks Pro софтуер

Водещият световен производител Colortrac и неговият ексклузивен дистрибутор за България Атласком ООД представиха иновативни софтуерни решения и обновена гама широкоформатни скенери. Събитието се състоя на 5 април в хотел Силвър Хаус. Новите продукти бяха представени от Питър Сандберг – Business Development Manager EMEA и Марк Стокуел – Channel Sales Support and Product Specialist в Colortrac Ltd..

На събитието беше демонстриран новият софтуерен пакет SmartWorks Pro, позволяващ лесна работа с цялата SmartLF гама широкоформатни скенери на Colortrac. Продуктът е предвиден и за работа с чувствителни на допир екрани и включва редица подобрения във възможностите за настройки и редакция на изображението и повишаващи качеството и производителността на скенерите.

Опционалният SmartWorks Pro пакет е представен в три различни версии. Първата е предвидена за сканиране на големи обеми документи и растерна редакция на същите. Втората е предвидена за работа в копирни системи с плотери на други производители. Тази версия включва и възможности за прецизно калибриране на устройствата и медиите и осигурява максимално качество на копираните документи. Последната версия от представените софтуерни решения SmartWorks Pro осигурява пълна функционалност при работа в режим на сканиране и копиране на документите, обединявайки функциите на другите две. Цялата гама софтуерни продукти са предвидени за оптимизиране на документооборота, сканирането и печата на документи, а възможността да се редактират документите с еднократно сканиране, увеличава производителността.

По врeме на представянето бяха демонстрирани и две широкоформатни мултифункционални системи за работа с цветни документи. Едната е създадена на базата на широкоформатен скенер Colortrac SmartLF Ci40e и е предназначена за работа с технически документи. Изградена на базата на CIS технология на сканиране, тя дава възможност за сканиране на технически изображния с голяма острота на линиите и плътност на цветовете. Уникалната притискаща система позволява безпроблемна работа с мръсни и скъсани документи, а възможността за мрежова връзка го прави идеален за големи офиси и центрове за услуги.

Беше демонстрирана и система със скенер Colortrac SmartLF GxT+42e – V2, който използва CCD технология за сканиране. Възможността на това устройство за сканиране на разнообрази документи с дебелина до 20мм и подобренията в представената втора генерация на модела го правят идеален за архивиране и копиране на големи обеми документи- както технически, така и насочени към графичният пазар.

От 2003 година Атласком ООД е ексклузивен оторизиран дистрибутор и сервизен център на Colortrac Ltd., като предлага пълната гама широкоформатни скенери и софтуер на производителя.

Коментар