Power Spy следи кой какво прави на РС-то

Излезе нова версия на шпионската програма Power Spy, предназначена да следи действията, извършвани на персоналния компютър. Софтуерът се явява удобно средство за контрол на компютърната активност на децата от техните родители, например.

Power Spy записва натискането на всеки клавиш, отваряните прозорци, всички копирани в клипборда данни, въведените пароли, пусканите приложения, чата в Skype и други програми за мигновени комуникации.

„Шпионинът" съхранява информация за всички сайтове, посещавани от браузъри Internet Explorer, Firefox, Netscape, Avant Browser, Maxthon, NetCaptor и SlimBrowser. Програмата може също така да преглежда пощенските съобщения, прочетени с Microsoft Outlook и IncrediMail, както и документи, отворени в Word и Notepad.

Power Spy прави и скрийншоти през определен интервал от време. Същевременно програмата е напълно невидима за потребителя – тя не присъства нито в списъка с инсталирани програми, нито в Windows Task Manager, нито в менюто „Start”, липсва и нейна икона.

Достъпът до данните, събрани от PowerSpy, става чрез натискане на определена комбинация от клавиши. Всички данни могат да се изпращат към зададен имейл адрес.

Power Spy има малък обем от 3 мегабайта. Програмата е съвместима с операционни системи Windows. Пробна версия е достъпна за сваляне безплатно, а пълнофункционален Power Spy струва 50 долара.

Даунлоуд: Power Spy

Коментар