„Изненадата” от Apple ще е… обновен интериор

В последните дни медийното пространство се изпълни със слухове за поредна технологична изненада от Apple. Повечето информации сочеха към „нещо голямо”, което компанията ще обяви в края на тази седмица.

Най-вероятно обаче изненадата ще бъде просто един обновен интериор на епълските магазини, твърди 9to5Mac.com. В рамките на инициативата Apple Store 2.0 компанията ще промени дизайна на своите магазини по повод 10-годишния юбилей на първия от тях.

Apple вероятно ще обнови не само интериора, но и външния вид на търговските си обекти.

Очаква се хартиените ценови листи да бъдат заменени с електронни, по-големи дисплеи и нови аудиосистеми да украсят салоните. Купувачите ще имат достъп до специална програма, която ще играе ролята на указател и ще предлага помощ от консултант.

В прословутите запечатани кашони, които бяха забелязани да влизат в магазините на Apple, има не нови продукти, а оборудване и консумативи за салоните. Папката с обем няколко гигабайта, която служителите трябва да си свалят на 21 май, пък съдържа обучаващо видео.

Коментари по темата: „„Изненадата” от Apple ще е… обновен интериор”

добавете коментар...

  1. сс

    Верно голямо. голям х… й

  2. ъъ

    нещо ГОЛЯМО :DDDD

  3. Ай-сиктир

    Това, ако се окаже вярно ще е е***и смеха. Много шум за нищо. Как може толкова хора да са заслепени, просто не мога да си представя…

Коментар