Абонатите на Globul ще пращат ММS и в чужбина

Globul първи от българските мобилни оператори предложи на своите клиенти услугата изпращане на мултимедийно съобщение (MMS) в чужбина, съобщиха днес от компанията. Досега потребителите у нас можеха да изпращат ММS само в рамките на българските мобилни мрежи, уточни операторът.  
Абонатите на Globul могат да изпращат на абонати на чуждестранни мобилни мрежи съобщения с прикачени снимки, видео или звук. Към настоящия момент Globul има споразумения за изпращане на международни ММS с 35 оператора от 33 страни в Европа и света.
За да могат да използват услугата, абонатите на Globul трябва да имат телефон с ММS функция, въведени настройки и активирана услуга ММS. Получателите на съобщенията също трябва да имат телефон с ММS функция.
Цената за изпращане на едно мултимедийно съобщение до потребител на чуждестранна мобилна мрежа е същата като за изпращане на ММS до мобилен номер в България – 0,66 лв. за абонати на абонаментните програмина Globul и 0,90 лв. за абонатите на предплатената услуга b-connect.

по темата: „Абонатите на Globul ще пращат ММS и в чужбина”

добавете коментар...

  1. Марто

    Каква неоценима услуга! 😉

Коментар