Център за данни на Нетера с европейска номинация

"Sofia Data Center" на Нетера бе номиниран в категорията "Нов център за данни" на престижните награди "European Data Center Awards 2011" в Лондон, съобщиха от компанията. Церемонията по награждаването ще се състои на 2 юни в Gibson Hall, намираща се в сърцето на мегаполиса.


Sofia Data Center ще се бори за наградата в силно конкурентната категория „Нов център за данни“
 

Новопостроеният център за данни на Нетера получи първото си признание, след като бяха обявени номинациите в девет категории на четвъртите поред "European Data Center Awards" в Лондон. "Sofia Data Center" ще се бори за наградата в силно конкурентната категория "Нов център за данни", която ще оцени най-доброто съоръжение, построено през последните 12 месеца в Европа.

Наградата ще се присъди на информационния център, който показва иновация, минимално въздействащи върху околната среда технологии и мисъл за бъдещето. Не на последно място сред критериите за оценка е грижата за клиентите и стратегическите планове за развитие на бизнеса на номинираните компании.

"При изграждането на Sofia Data Center ние стъпихме на над 10-годишния си опит в проектирането, строежа и управлението на центрове за данни", коментира Тихомир Вълков, маркетинг мениджър на Нетера. "Самата пресявка до номинациите беше много строга, като журито преценяваше кандидатите от цяла Европа в продължение на над 3 месеца", допълни той.

Наградите "Data Centres in Europe 2011", организирани от BroadGroup и оценявани от независимо жури от професионалисти в бранша, са топ събитието в Европа за центрове за данни.  Критериите за участие и номинации са много високи и конкуренцията е изключително силна.

по темата: „Център за данни на Нетера с европейска номинация”

добавете коментар...

  1. иди и виж

    Който иска да отиде и види 10 годишния опит. И след това да се разходи в София, региона и след това във Франкфурт, Лондон и Амстердам.

Коментар