Samsung стартира онлайн проект с BGMaps

ИТ дивизията на Samsung стартира онлайн проект съвместно с bgmaps.com. При търсене на адрес в популярния сайт ще се извеждат трите най-близки магазина, в които могат да се закупят лаптопи, монитори и принтери на Samsung, заедно с предлаганите там промоции, съобщиха представители на корейската компания у нас.


Шакир Ахмедов, мениджър ИТ продукти в Samsung Electronics Румъния – София офис, очаква новата услуга да улесни избора на купувачите
 

„Where to buy Samsung” е национален проект, разработен съвместно от ИТ дивизията на Samsung Electronics в България и фирма Датекс, собственик на сайта на българските карти bgmaps.com.

При търсене по адрес, отляво на картата с неговото местоположение се извеждат трите най-близки магазина, от които могат да се закупят ИТ продукти на Samsung, с разстоянията до тях. При кликване с мишката върху магазина, той се показва върху картата, заедно с неговия адрес и работно време. В удобен прозорец посетителят може да види и точно кой продукт е на промоция в този магазин. Извежданите промоции са за мобилни компютри, монитори и принтери с марка Samsung.  

„Със съвместния си проект с bgmaps.com искаме да улесним потребителите в пазаруването на ИТ техника от популярната търговска мрежа на веригите Техномаркет и Технополис и по-големите магазини”, коментира Шакир Ахмедов, мениджър ИТ продукти в Samsung Electronics Румъния – София офис. „Целта ни е да дадем на хората възможност за лесна ориентация и информиран избор в технологичните хипермаркети”.

Услугата „Where to buy Samsung” работи за всички адреси на територията на България. В момента в системата са въведени над 100 търговски обекта, предлагащи мобилни компютри, аксесоари, монитори и принтери с марката Samsung.

по темата: „Samsung стартира онлайн проект с BGMaps”

добавете коментар...

  1. Angy

    Идеята е малко по различна.Доколкото забелязвам се вийдат не само адресите а и ранкинг на веригите магазини, както и актуалните промоции.

  2. deyan

    Wow
    Страхотна иновация,чак ми се прииска да си купя самсунг.

    Тото пунктовете ги има от години в бгмапс,пък не се фалят

Коментар