HP определи най-добрите бизнес партньори за решения

НР определи като „Бизнес партньор предлагащ решения“ на годината компанията Omtool. Отличени с награди бяха също и партньорите Capella Technologies, TROY Group и Pharos. Компанията връчи награди и на два „Сребърни партньора“ – Euroform A/S и LBM systems.

Наградите се връчват на партньори на HP, които предлагат нейни решения и имат водеща позиция по отношение на иновации и технологии. За да бъдат отличени, партньорите трябва да посажат впечатляващи резултати, да развиват продукти, които отговарят на нуждите както на настоящи, така и на бъдещи клиенти, поясниха от компанията.

Наградата „Партньор на годината” за 2011 беше спечелена от Omtool. Отличието се дава за добро сътрудничество с HP, насърчаване на продажбите, проактивно технологично сътрудничество в програмата „Бизнес партньор предлагащ решения” и подхода „can do, play to win“.

Capella Technologies получи наградата за „Технологична иновация” на годината. Компанията беше отличена за възможностите й за мобилен печат и анализ на работата на устройствата. Освен това Capella Technologies повиши продажбите като разви Pocket TC  – инструмент за продажби, който предоставя постоянен достъп до информация за състоянието на средата за печат.

Наградата на HP за „Ангажираност при продажбите” беше връчена на компанията TROY Group. Тя е отличена за доброто сътрудничество с HP с цел ангажиране и съдействие на екипите по продажби на HP в целия свят, привличане на клиенти и осигуряване на добро качество на услугата.

HP връчи награда за „Технологично сътрудничество” на Pharos. Компанията е отличена за добро сътрудничество и решения за индивидуалните нужди на клиентите. Сред получилите награди са и два „Сребърни партньора“ – Euroform A/S и LBM Systems, които бяха отличени за развитие на иновативни решения на платформата на HP.

Програмата HP Solutions Business Partner осигурява на клиентите на HP достъп до иновативни решения и технологии. С платинено, златно и сребърно членство на партньорите предлагащи решения, програмата е част от стратегията на HP за корпоративни клиенти, насочена към специализирани решения за подобряване на работния процес, контролиране на средата и оптимизиране на инфраструктурата.

Коментар