М-Тел предложи роуминг и в САЩ

М-Тел предлага от днес нови комбинирани роуминг пакети, както и намаление до 15% на цената на вече съществуващите. С новия M-Tel Pack2Go клиентите могат да говорят, изпращат съобщения или сърфират в интернет в страните от Европейския съюз, Лихтенщайн, Исландия, Норвегия, а за първи път и в САЩ в мрежата на АТ&Т.

Предложението Pack2Go S включва 30 минути за разговори в роуминг, 5 SMS-а и 3MB интернет трафик на цена от 15,90 лева. Вариантът „М” с цена 59,90 лева осигурява 120 минути, 50 кратки съобщения и 6MB трафик за данни.

Най-големият пакет, Pack2Go L, включва 240 минути, 100 SMS-а и 10МВ в роуминг, а цената е 99,90 лева. Така, при пътуване в САЩ цената на минута ще бъде 42 стотинки.

Активацията на комбинирания пакет M-Tel Pack2Go става чрез изпращане на безплатен SMS.

Бизнес клиентите могат да се възползват от по-добри ценови условия на пакетите Business Eurotalk и в зависимост от избрания вариант да получат до 600 минути, като цената за разговори достига до 0,28 лева на минута.

Роуминг пакетът Business Eurotalk също се предлага в три варианта, като цените съответно са 33,90 лева за 100 минути, 89,90 лева за 300 минути и 169,90 лева за 600 минути.

по темата: „М-Тел предложи роуминг и в САЩ”

добавете коментар...

  1. Иво

    Малко се обръща внимание на пакета Business Eurotalk, който също предлага добри цени. надявам се и за крайните потребители да се направят такива промоции.

  2. Виктор

    Супер. Роуминг и до САЩ. М-тел сериозно разширяват обхвата си.

  3. Милан

    Очакванията ми се оправдаха, след като направиха намаления за страните от ес ,си мислех, че трябва да се помисли и за други страни.

  4. Жоро

    Време си беше да се помисли и за страните извън ЕС, като за начало офертата е добра.

  5. Николета

    Е, ми нека има нови оферти. Действително в последно време ни заливат от фреш предложения…

  6. Антон

    Мтел отново предлага нова услуга. Имам чувството, че тези хора не спират. Внасят много технологии, предлагат услуги. Похвално е това.

Коментар