ITW Испраконтролс ЕООД е най-новият клиент на Infor EAM в България

Фронстеп България – Infor Channel Partner обяви, че българското поделение на водещия американски производител на електрокомпоненти за домакински уреди ITW Испраконтролс България внедрява системата на Infor EAM за управление на активите.  Пловдивският завод на ITW Испраконтролс България е част от ITW Ispracontrols Group.

Infor Enterprise Asset Management представлява решение за управление на активи и поддръжка, което Gartner посочва за 7-ма поредна година за пазарен лидер в управлението на активи и поддръжка. Infor EAM е решение, което помага на организациите да контролират и планират критични функции като превантивна поддръжка, снабдяване и управление на резервни части и активи, за да увеличат производителността и същевременно да намалят престоите породени от аварии. Решението позволява на производители, дистрибутори и организации в сферата на услугите да пестят време и пари, като оптимизират ресурсите, необходими за поддръжка и подобряват продуктивността на оборудването и персонала.

Фронстеп е инсталирал системата и обучил потребителите в ITW Испраконтролс да работят със системата, съобщиха от софтуерната компания.

Проектът предвижда да обхване внедрени функционалност за планиране на превантивната поддръжка чрез дефинирани графици за превантивна поддръжка на машините и инструментите, както и функционалност за управление на активите на компанията. Ежедневният контрол на аварийните ремонти ще се поддържа от  Infor EAM, обявиха от Фронтстеп.

Внедряваната от Фронтстеп система за управление на активи ще подобри работата на активите и намали принудителните престои; ще удължи живота на активите и ще намали необходимостта от нови инвестиции; ще позволи изготвяне на график за превантивна поддръжка и профилактика; позволява внедряване на процеси за съхраняване на активите.

ITW Ispracontrols е поредният клиент на Фронтстеп и Infor в България. От началото на 2011 година индустриалната компания София Мед АД също използва решението за управление на активите Infor EAM. Плановете да края на годината са клиенти на Infor EAM да се увеличат с поне още двама съобщиха от Фронтстеп. 

Коментар