Apple пуска телевизори през март 2012

Apple ще пусне три модела телевизори през месец март следващата година, твърдят от анализаторската компания Global Equities Research.

Моделите ще се различават по размер на дисплея и цена. Ще приличат на 46-инчовия Bose VideoWave, който в момента се продава за $5200, пише appleinsider.com.

Bose VideoWave има дебелина около 150 мм и разполага с 16 вградени говорителя. Предполага се, че телевизорите на Apple ще са три пъти по-тънки, но също ще имат 16 вградени говорителя.

Цифровата обработка на сигнала ще извършва процесор на компанията P.A. Semi, закупена от Apple преди три години. Става въпрос за съвършено нов чип, чието масово производство все още не е започнало.

Слухове, че Apple ще пусне телевизори, циркулират постоянно в интернет пространството. През юни, например, се появиха информации, че първите телевизори на компанията от Купертино ще излязат на пазара до края на годината.

Засега от Apple няма никаква официална информация за подобни планове. По принцип, важните новини от Купертино стават достояние на широката публика в последния момент.

по темата: „Apple пуска телевизори през март 2012”

добавете коментар...

  1. .......

    Ако го направят, ще бъде върховно…..

Коментар