Гласова Интернет станция улеснява потребителите

Производителят на мултимедийни продукти и аксесоари за компютърни ентусиасти Canyon пуска на пазара гласов Интернет комуникатор. Canyon VoIP Station съчетава в необичайна, но удобна форма микрофон и говорител. Устройството позволява провеждане на хендсфри конферентни връзки при пълен дуплекс.
Canyon VoIP Station се свързва към свободен USB порт на компютъра, откъдето получава и захранване. Устройството разполага с микрофон с широк обхват, а вградените говорители осигуряват ясен звук. Пълният дуплекс гарантира доброто качество на аудио-картината, с възможност няколко души да говорят едновременно, при липса на смущения и ехо-ефект.
Хендсфри станцията има звукови изводи за слушалки и микрофон, които осигуряват по-голяма гъвкавост на употреба. Устройството разполага и с USB за включване на уеб-камера и провеждане на видеоконферентна връзка. Използването на популярни програми като Skype е допълнително улеснено с предвидените бутони за отговаряне на повикване и за затваряне.

 Canyon VoIP Station
1.5 W RMS говорители
– Двупосочна комуникация пълен дуплекс
– Интегриран широкообхватен микрофон
USB2.0 порт
– Бутон-вилка за отговаряне/затваряне за Skype
– Бутони и индикатори за ниво на звука и за изключен звук
– Два аудио извода за външна слушалка и микрофон.
– Честотен обхват 200 ~ 20000 Hz
– Размери 120x120x52 mm
– Тегло 152g

Освен за мобилна употреба, устройството е подходящо и за дома – потребителите биха оценили свободата да не поставят слушалки на главата си всеки път, както и звуковото повикване, когато са отдалечени от компютъра в къщи.

VoIP Station може да се използва и за слушане на музика от лаптопа, като алтернатива на аудио-системата на мобилния компютър. Моделът е част от хай-енд фамилията Platinum Series на Canyon, характерна с иновационен дизайн, функционалност и високо качество.
Продуктът е наличен в склада на АСБИС България и е достъпен за потребителите чрез партньорите на дистрибутора.

Коментар