Модни естети осмиват топ ИТ шефовете

Шефовете на едни от най-големите компании в ИТ индустрията се обличат напълно безвкусно. 15 известни имена са подложени на убийствена критика от списание GQ. Проучването твърди, че те нямат вкус към облеклото или умишлено го пренебрегват.

В класацията на 15-те най-зле облечени мениджъри от Силициевата долина попадат вездесъщите Марк Зукърбърг (Facebook), Стив Джобс (Apple) и Бил Гейтс (бивш CEO на Microsoft), както и първите лица на редица други водещи ИТ компании.

Редакцията на списанието осмива всяка една от 15-те персони, твърдейки, че те имат проблем както със съчетаването на дрехите от гардероба, така и с размерите.

Така например, шефът на Adobe Шантану Нарайен носел „дънките на татко”, т.е. твърде широки. Същият проблем има и предводителят на HTC Питър Чоу. Като втори по богатство на планетата, Бил Гейтс би могъл да облече нещо по-прилично, вместо да носи подбрани в един цвят костюми, пише изданието.

Не е пожален и Стив Джобс, който „продава по един iPhone на всяка половин секунда, но нито веднъж не си е направил сам ъпгрейд", носейки една и съща униформа вече много години, е язвителният коментар на GQ към ИТ легендата.

по темата: „Модни естети осмиват топ ИТ шефовете”

добавете коментар...

  1. MNSP

    Два различни свята! Несъвместими помежду си. Представям си какво мислят компютърните босове за модните естети…

  2. Sando

    Баси хейтърите има тук хахахахах

  3. 5ko

    аз ще ви кажа защо пишат тези глупости
    нали се сещате че ако тези грозно облечени хора решат да се обличат според критерия на модните педита същите ще спечелят огромни пари от това и с тези писаници целят да ги принудят едва ли не да се обличат по определен начин
    обаче на грозно облечените въобще не им дреме защото няма нужда да правят впечатление на никого

  4. GATES II

    Всеки от изброените безвкусно облечени има финансовата възможност да купи и затвори GQ-ей така , щото го кефи.
    В този смисъл-едва ли който и да е от тях изобщо се е впечатлил или засегнал от драсканиците на GQ.

  5. Rado

    Това си е всезнаен проблем в IT сферата….просто повечето програмисти не ги боли какво ще си купят и какво ще носят, важното е като ги погледнеш – да вдъхват респект 🙂

  6. Марто

    бОли ги К_РА тия с кво се обличат, на тях кенефите им са сигурно с по-голяма площ от цялата площ на жилищата на модните критици

  7. Бат Илия

    Модни естети – и кой точно ги е категоризирал като такива. По липса на кадърност за някакви добри доходи, те си създават някакви критерий, следват си ги и се чувстват велики. Комплексари. По скоро комплексарчета.

    Да ходят да се занимават с холивудските куклета. Те онези и без друго за това живеят, да си показват тоалетите.

  8. :)

    Така например, шефът на Adobe Шантану Нарайен носел „дънките на татко”, т.е. твърде широки. ми освен да си купи модерни ластични педерастки дънки, а? Както му е удобно на човека така си ходи, не се вслушва в някакви педалчета да му казват кое било модерно:)

  9. Вальо

    Модните експерти и модни журналисти да си го начукат 🙂 с усмивка

  10. MHM

    Модни експерти – :Д ще се пръсна от смях, смешници:))))))) Модата е за глупаците;)

  11. Gates

    Що въпросните модни спецове не си покажат персоналните компютри за да се посмеем колко задръстени от malware са? хаха

  12. Пенчо

    И да се пукнат от яд модните г, на техно гийковете не им дреме за мода!

Коментар