True Image възстановява бързо повредени системи

На пазара излезе най-новата домашна версия на софтуера за резервни копия на информация – Acronis True Image 10 Home. Това е софтуер, който спечели доверието както на корпоративни, така и на домашни потребители и е носител на наградата “избор на редактора” на издания като PCA, PC Utilities, Hexus, PC Magazine и CNet.

True Image не изисква професионални познания и пести време, защото скоростта на възстановяване на повредена система е висока. Един сървър например може да бъде съживен буквално за минути, твърдят от дистрибутора Компютър 2000 България.

Новото във версия 10 Home е поддръжка на най-новата операционна система Windows Vista. Възможен е вече и частичен бекъп – например само на музика, видео и снимки, или пък на файла на програмата за електронна поща. Всичко това се случва само с няколко клика на мишката.

Въведена и полезната функция за запомняне на настройките на определени приложения, така че да не се губи време те да се въвеждат повторно. Възможна е и функция на “бърз бекъп” на отделни важни файлове, без да се налага изобщо да се влиза в самия Acronis True Image.

Н новата версия е подобрен браузърът вътре в самите архиви. Те могат да се преглеждат като обикновени директории и в реално време.

Софтуерът предлага и практична възможност за управление на самия бекъп процес, като се задават лимити на пространството за резервни копия, времето, през което файловете се съхраняват, и пр. Самите копия могат лесно да се запишат по FTP, където потребителят поиска. Подобрени са и информационните функции – уведомяване кога процесът е завършен по мейл и пр.

Официална страница: Acronis True Image 10 Home

Коментар