Dell отпразнува пускането на Windows Vista

Dell обяви, че интересът на потребителите към Microsoft® Windows Vista™ е дори по-силен от очакваното през първия уикенд от пускането на новата операционна система.
При вчерашното си участие в глобалното пускане на Microsoft® Windows Vista™ главният изпълнителен директор на Dell Кевин Ролинс заяви, че Dell са получили заявки за хиляди операционни системи Windows Vista™ за настолни и преносими компютри през уикенда, като Dell води сектора към откриването на нова ера в изчислителната техника.
Системите на Dell с инсталирана Windows Vista™ са проектирани да предоставят богат опит в дигиталния свят, комбиниран със сигурност на операциите и лесна употреба.  С Windows Vista™ потребителите лесно могат да записват и гледат видеоизображения с висока разделителна способност, да организират цифрови снимки и музикални библиотеки, бързо да търсят файлове с данни и мултимедия и да бродят из Интернет с по-голяма сигурност.
„Тъй като Dell продава директно, ние сме сред първите, които виждат колко са ентусиазирани потребителите относно Windows Vista™”, каза Ролинс. „За да осигурим по-добри преживявания за потребителите, обучихме хиляди представители на центровете ни за контакт за работа с Windows Vista™. Те са готови да помогнат на клиентите ни при преминаване към тази чудесна нова операционна система.”
Партньорство плюс модел за работа на Dell е равно на отличен опит
Докато конкурентите в сектора се опитват да преместят старите технологии, натрупани по щандовете в магазините им, производствените центрове на Dell, с възможностите си да работят по поръчка, инсталират предварително Windows Vista™ на своите нови настолни и преносими компютри и ги изпращат директно на потребителите.
От септември 2003 г. Dell работи съвместно с Microsoft® по разработването и тестването на Windows Vista™ върху повече от 100 приложения. Инженерите на Dell са тествали повече от 500 000 различни компютърни конфигурации, за да осигурят висококачествени преживявания за потребителите. Служителите по продажбите и техническата поддръжка са преминали повече от 215 000 часа обучение, така че да могат да помогнат на потребителите да конфигурират и закупят подходящите системи и да отговорят на въпросите им, когато преминават към Vista™.
„Dell и Microsoft® работят заедно, за да осигурят широко разпространение на новаторските продукти и услуги, които се възползват изцяло от успешните възможности на Windows Vista™ и Office™ 2007”, заяви Стив Болмър, главен изпълнителен директор на Microsoft®. „Със своя директен бизнес модел Dell има отличен подход към вслушване в желанията на потребителите и изграждане на персонални компютри, осигуряващи страхотни преживявания в дигиталния свят."
„Целта на потребителската технология днес е да помогне на клиентите да впрегнат въображението си, да се забавляват повече и да вършат повече работа в едно много по-сигурно обкръжение от преди”, каза Кевин Ролинс и добави: „Windows Vista™ помага всичко това да стане възможно.”
За повече информация относно Windows Vista™ и за това как Dell помага на клиентите си посетете www.dell.com/vista

Коментар