Smart Hom-Bot почиства дома сам

Прахосмукачка-робот на LG почиства сама дома, под дистанционно управление със смартфон. Иновационният Smart Hom-Bot беше показан на изложението IFA в Берлин, където LG демонстрира цяла линия от смарт домакински устройства, вкл. хладилник и пералня.


Роботът Smart-Hom Bot почиства дома сам, под дистанционно управление със смартфон

Функцията Smart Access позволява на потребителите да програмират своя Smart Hom-Bot така, че роботът да чисти сам, докато те са навън. Умната роботизирана прахосмукачка е пример за това как технологиите помагат на клиентите да пестят време, без да губят контрол върху извършваната работа.

В бъдеще LG планира разработване на още по-практични функции чрез Smart Access.

Виждаме, че клиентите ни в Европа полагат големи усилия, за да водят живот, който не вреди на околната среда и ние сме готови да отговорим на тези нужди”, каза Йонг-Ха Лий, президент и изпълнителен директор, LG Electronics Home Appliance Company.

В Берлин компанията представи визията си за едно по-добре уредено всекидневие с европейския дебют на своите смарт домакински електроуреди.

Основният продукт на компанията е смарт хладилник, който съчетава първата в света „умна еко врата“ (Smart Eco Door) с набор от иновативни функции. Благодарение на тях клиентите могат да променят изцяло начина, по който купуват и съхраняват храната, и използват пространството в кухнята.

Коментар