eCommera открива офис със 100 души в България

Британската софтуерна компания eCommera откри офис в България, като нае готова структура от над 100 висококвалифицирани специалисти. Екипът вече работи, благодарение на тригодишното сътрудничество между eCommera и глобалния b2b доставчик QuickstartGlobal, който е селектирал ИТ-експертите.

Българският отдел е разработвал решения за електронна търговия на eCommera, която днес обслужва десетки европейски компании като Asda Direct, Horze, House of Frazer, Clarins,  TM Lewin, Magasin du Nord, The London Organising Committee of the Olympic Games и др.

Компанията извършва дейност чрез офиси във Великобритания, Франция и България, като планира да открие и офис в Индия отново с помощта на QuickstartGlobal. Там доставчикът е представен с два големи клиентски центъра.

„С разширяване на мрежата от развойни центрове в различни държави увеличаваме възможностите си за създаване на още функционалност за клиентите, както и за предоставяне на поддръжка „следвайки деня около света, коментира Андрю Макгрегор, CEO на eCommera.

Целта на британската компания е да се наложи като глобален лидер в електронната търговия. Макгрегор подчерта „изключителната продуктивност и професионализъм” на българските специалисти, които са допринесли за постигане на бързия растеж.

Коментар