Виваком свали цената на тройна услуга

Виваком обяви по-ниска цена на тройна услуга. Пакетът Trio: Net+Mobi+TV, който включва интернет, цифрова телевизия и мобилна услуга, се предлага от днес до средата на декември на цена от 12,90 лв. месечно.

Това е промоционална цена за първите три или шест месеца при сключване съответно на едно- и двугодишен договор, съобщи операторът. След изтичане на промоционалния период, цената на пакета става 25,80 лв. на месец.

Потребителите получават мобилна услуга с включени 3 часа за разговори към всички национални оператори, неограничен интернет за дома със скорост до 10 Mbps и цифрова телевизия с над 40 канала.

Включените три часа разговори са разпределени по следния начин: 60 минути към мобилната мрежа на Виваком, 90 минути към фиксирани мрежи и 30 минути към други мобилни мрежи. Цената към всички мрежи след изчерпване на включените минути е 0,25 лв. на минута.

Офертата важи за нови и настоящи клиенти (с изключение на тези, които ползват UniCall L, UniCall XL, Net&Call Max и Net&Call Super Max) и е валидна при наличие на фиксирана гласова услуга.

по темата: „Виваком свали цената на тройна услуга”

добавете коментар...

  1. kipe

    Внимание, всяка започната минута се таксува като цяла, включително и при оскъдните минути към други оператори!!!

  2. Мартин

    3 часа за разговори към всички национални оператори, неограничен интернет за дома със скорост до 10 Mbps и цифрова телевизия с над 40 канала. с уделебел шрифт и по-надолу уточнено, че не е точно така, но без удебелен шрифт.
    Тази статия направо от VivaCom ли е пусната?
    Айде стига с ц……ите номера.

  3. Валери

    Ето, какво прави конкуренцията – за да се доближат до изгодните за клиентите условия на МТел, Виваком сваля цените на тройната си услуга до нива, сходни с тези на най-големия мобилен оператор. Да живеее пазарната икономика!

Коментар