Услуга на Виваком „закача” мобилен номер към фиксирана линия

Виваком пусна нова услуга +Mobi, която "закача" допълнителен мобилен номер към съществуващата фиксирана линия на абоната за 1 лев на месец. По този начин клиентът получава фиксирана и мобилна услуга, като ползва само стационарния си телефон без активация на SIM карта.

Услугата оптимизира разходите на клиентите, тъй като изходящите повиквания към мобилни оператори автоматично минават през виртуалния мобилен номер, а останалите се насочват през фиксираната линия.

Клиентите могат да бъдат търсени както на фиксирания, така и на мобилния номер. Виртуалният мобилен номер осигурява безплатни разговори в мобилната мрежа на Виваком след първоначалната такса от 0,13 лв. и разговори към другите мобилни мрежи за 0,15 лв./мин.

В момента услугата се предлага тестово в страната, а от месец октомври ще бъде пусната и в София, съобщи операторът.

по темата: „Услуга на Виваком „закача” мобилен номер към фиксирана линия”

добавете коментар...

  1. Киро

    Най-ниска цена за разговори от фиксиран към други всички мобилни мрежи е 15 ст. Това не е най-доброто, което може да се вземе.

  2. Ива

    Промоцията изобщо не е валидна за София. Вивком – срама нямате.

  3. Нора

    Доста нагло от страна на този мобилен оператор- Виваком, така да промотира услугата си.

  4. Ина

    Явно тези 13.2 ст. са уловката на Виваком. Мошеници.

  5. Ованес

    Недоизказаното е, че разговори не са безплатни. Първоначалната такса за всеки разговор от 13.2 ст. Така че Виваком ни лъжат.

  6. ATILA

    НОВА МОШЕНИЧЕСКА УСЛУГА НА ВИВАКОМ !!!

    ПАК ЩЕ ИМА НЕДОИЗКАЗАНИ ПОДРОБНОСТИ И НЕДОУТОЧНЕНИ ПЛАЩАНИЯ…

    НЯМАТ КРАЙ МОШЕНИЦИТЕ В РАЗЮЗДАНАТА НИ ДЪРЖАВА – ВСЕКИ ЛЪЖЕ И КРАДЕ БЕЗНАКАЗАНО.

  7. Зоя

    Че предлаганата от Виваком услугата не е безплатна е ясно. Но каква оптимизация на разходите ни предлагат от оператора, щом няма нормален човек, който да избира мобилни номера от домашния си телефон, когато има поне 2 мобилни апарата.

  8. Калоян

    Браво, technews! Коректно сте отразили новината за новия план на виваком. Навсякъде другаде се тръби как услугата била безплатна

Коментар