Samsung добавя музикални приложения за смарт ТВ

Samsung Electronics обяви партньорство със сайта за музикални видеоклипове MUZU.TV. Целта е създаване на музикални приложения за продуктовата линия Samsung Smart TV.

Споразумението ще позволи на потребителите от 13 страни на Стария континент да възпроизвеждат безплатно над 85 000 музикални видеоклипа. Новото приложение е част от над 900 специално разработени софтуерни предложения за Smart TV.


Моделите Samsung Smart TV имат достъп до специален Smart Hub, който предлага съдържание от различни тематично разработени приложения, интернет портали и други източници

MUZU.TV позволява на потребителите да търсят, избират и възпроизвеждат музикални видео клипове и плейлисти – от 70-те и 80-те години до последните издадени албуми. Всеки може да създаде и свои списъци с любими песни.

Доскоро това бе възможно само онлайн, но вече може да бъде поднесено и на телевизионния екран с натискане на един бутон на дистанционното. Потребителите могат да създават плейлисти чрез своя телевизор, благодарение на „Lean Back” функционалността на MUZU.TV, която е разработена специално за Samsung Smart TV.

ОЩE ЗА SMART TV
 
Samsung обяви партьорство с YouTube в 3D телевизията
Smart TV навлиза и в мобилните устройства
Samsung преобръща представата за телевизор
Компактен Blu-ray плейър осигурява Smart TV услуги

Потребителите могат също да проследяват последните новини, промоции и клюки от музикалната индустрия. Някои музикални видеоклипове ще правят своя дебют чрез Smart TV, а MUZU.TV ще предложи не само клипове, но и документални филми и съдържание от живи концерти и фестивали.

Моделите Samsung Smart TV имат достъп до специален Smart Hub, който предлага съдържание от различни тематично разработени приложения, интернет портали и други източници. Smart TV се свързва безжично с други устройства като смартфони, лаптопи или таблети, за да могат потребителите да показват снимки или да възпроизвеждат музика на големия екран.

Коментар