Стартира социална мрежа за студенти Kosher.bg

Социална мрежа за студентски проекти и клубове по интереси стартира през септември. Проектът Kosher.bg се реализира от JobTiger в партньорство с университетските кариерни центрове и финансовата подкрепа на УниКредит Булбанк, HP и Е.ОН.

Социалната мрежа Kosher.bg ще играе ролята на мост между студентите и реалния бизнес

Kosher.bg е платформа за самоорганизация на студентите в клубове по интереси и подпомагане и развитие на студентски проекти в различни сфери – от изкуство до информационни технологии. Целта на сайта е да предостави място и възможност за изява на студентите в заниманията им извън университета. Тук те ще могат да сформират групи или т.нар. клубове по интереси, в които да развиват активно дейности в предпочетени от тях области.

Всички студенти ще могат да участват в мрежата, като регистрират клуба по интереси, в който членуват към университета си, или като създадат такъв и го регистрират в платформата.

Kosher.bg ще постави студентите в условия, близки до реалния бизнес, за да ги насърчи да развият своите лидерски умения и предприемачески дух, така необходими след завършване на висшето образование.

Всеки клуб ще има възможността да кандидатства с проект, близък по предмет до основната му дейност, и да получи експертна помощ и/или директно финансиране на идеята си. JobTiger ще е посредникът между студентските клубове и компаниите от реалния бизнес.

по темата: „Стартира социална мрежа за студенти Kosher.bg”

добавете коментар...

  1. Razor

    Facebook стартира по абсолютно същия начин – за студенти…
    Не виждам нищо ново …

Коментар