D-Link първа пуска безжичен USB адаптер по проекто стандарта 802.11n

02/05/2006АСК реклама и ПР обслужване
Компанията D-Link първа пуска безжичен USB адаптер, поддържащ проекто стандарта 802.11n
D-Link, доставчик на цялостни мрежови решения за крайните потребители и бизнеса, добави високопроизводителен USB 2.0 адаптер за преносими и настолни компютри към продуктовата си гама Rangebooster N. Безжичният USB адаптер DWA-142, както и цялата фамилия, поддържа проекто стандарта IEEE 802.11n и е съвместим със съществуващите 802.11b/g устройства. DWA-142 се характеризира с нов елегантен дизайн, който включва скрити multiplesmart антени.
Гамата продукти Rangebooster N се отличава с доказани технологии, като StreamEngine, осигуряваща динамично QoS приоритизиране на гласов пренос или конфигурирани от потребителя приложения. Тя включва и DLink ClicknConnect технология за лесно конфигуриране, която има доказан голям успех в подобни маршрутизатори, пуснати наскоро на пазара.
DLink ще пусне цялата Rangebooster N фамилия в Европа в началото на юни. Тя ще включва следните продукти – безжичен високопроизводителен маршрутизатор, USB адаптер, адаптер за настолни компютри, адаптер за преносими компютри, устройство за безжичен достъп, ADSL2+ модемен маршрутизатор и Gigabit безжичен рутер.
Създадена през 1986 г., DLink е световен лидер и утвърден разработчик и производител на мрежови, безжични, широколентови и цифрови продукти, както и на устройства за пренос на глас и данни. Тези продукти са в основата на най-добрите решения за цифровия дом, малкия и домашния офис, малкия и среден бизнес, корпоративния и телекомуникационния сектор. DLink присъства на българския пазар повече от 10 години чрез директните си партньори у нас, а от октомври 2005 г има и представителен офис в София, който понастоящем управлява и бизнеса на компанията в Югоизточна Европа.

Коментар