ZyXEL е отново в “2011 Taiwan Top 20 Global Brands”

11 октомври 2011г., София –    ZyXEL Communications обяви поредния успех в своето развитие:  за девета последователна година компанията присъства в класацията на  “2011 Taiwan Top 20 Global Brands” със стойност от 140 млн. USD. Класирането е извършено от  Interbrand, консултантска компания в областта на брандинга, чрез установена методология за оценка на марка.

Организиран от Тайванския съвет за развитие на външната търговия (TAITRA), с подкрепа от Министерството на икономиката, годишното проучване се  извършва за девета последователна  година. ZyXEL успешно поддържа присъствието си в класацията от 2003г. до сега.

„Марката ZyXEL е не само ангажимент към нашите клиенти, но също и сила за продължаващия повече от две десетилетия успех на компанията ", заяви Гордън Янг, новият президент на корпорация ZyXEL Communications, и ветеран в ZyXEL с над десет години стаж. "Ние развиваме ZyXEL с цел да я превърнем от насочена към технологиите, в ориентирана към качеството на обслужване на клиента компания. За тази цел ние влагаме бизнес стратегии, ангажираност и представяне във всички дейности, които следват нашето обещание за марката, за да постигнем непрекъснатост на бизнеса и най-доброто в интерес на нашите клиенти. За нас е чест да бъдем удостоени с това признание в продължение на девет години и ние ще продължим да спазваме нашето обещание възможно най-дълго ", подчерта Гордън Янг.

Още от началото през 1989 г., ZyXEL представя и продава собствена марка мрежови продукти в целия свят. Компанията е една от малкото ИКТ фирми в Тайван, които са започнали дейност със собствената си търговска марка.

Коментар