CRM Expo 2011 ще се състои тази седмица

CRM Expo 2011 ще се проведе на 20 октомври в Кемпински Хотел Зографски, София, в рамките на форума "MySuccess.bg in CRM". Ще бъдат обсъдени добрите практики в управлението на връзките с клиенти, анализите на продажбите и възможностите на част от софтуерите, предлагани на българския пазар, съобщиха организаторите от сп. Enterprise.

Във форума ще участват представители на българския бизнес, свързани с доставка на услуги или използващи големи търговски екипи, както и управители и собственици на успешни производствени компании. Сред лекторите са Панос Гикас (Microsoft), Уим Баелен (C&C), Евгени Александров (CSDC), Елвира Краева, (Макс Телеком), Андрей Крецу (PWC Europe) и др.

Посетителите на изложението ще могат да тестват софтуерни решения за управление на взаимоотношенията с клиенти и бизнес анализи на CSDC, Парафлоу Комюникейшънс и AS Systems. Предвидени са също индивидуални консултации със специалисти на успешни CRM-BI компании. Участието в изложението е безплатно, след предварителна регистрация.

Коментар