iOS 5 разреждала бързо iPhone

Новата операционна система iOS 5 водела до бързо разреждане на батерията на iPhone, твърдят потребители на Apple. Батерията на смартфона „падала” само след няколко часа работа, става ясно от оплаквания във форума за техническа поддръжка на компанията.

ОЩE ПО ТЕМАТА
 
Apple пусна новата си платформа iOS 5
Задава се много „облачна” iOS версия 5

iPhone се разрежда бързо дори при задаване на на фабричните настройки, изключени iCloud и почти всички други услуги. Ако досега iPhone е издържал 16-18 часа работа, то с новата ОС батерията се разрежда напълно за 12-13 часа. Все още се чака реакция от страна на Apple.

Потребители, които ползват интензивно смартфона, са принудени да го зареждат по два пъти дневно. Но това не е единственият проблем. Оказва се, че iPhone загрява бързо при работа с iOS 5, дори в режим на изчакване.

Освен това при много потребители е „изчезвала” SIM картата след инсталиране на iOS 5, но този проблем се решавал сравнително лесно. Срещат се и оплаквания от загуба на файлове с музика и снимки, изчезване на някои икони от интерфейса и др.

Проблемите с iOS 5 започнаха още с пускане на системата на 12 октомври. Сървърите на Apple не издържаха на наплива от желаещи да си свалят новата ОС и започнаха да дават постоянно грешка.

по темата: „iOS 5 разреждала бързо iPhone”

добавете коментар...

  1. dina

    imam problem…ne moga da zaredq ios5 na iphone 4s. Telefona se i restartira no ne e zaredil software-a! Nqkakuv suvet???

  2. Apple потребител

    Аз защо нямам такъв проблем като съм с IOS5? Аз също съм потребител на Apple. Смениш ни са ми подобни теми. На някой си му падала бързо батерията щото до вчера бил с нокиа 1100 и дай да пишем, че iphone имал проблем. Проблема обаче е, че нищо не разбира.

  3. agisofttm

    пълни глупости са това – ползвам 5цата от 3 седмици и интензивно телефона си – такъв бъг няма – даже и с навигацията без зарядно е ок. Освен да са сменили версията на 5цата – откак излезе GM съм с нея

  4. админ

    навремето нокиа 5800 беше доста по бърза и по икономична от по скъпата версия 97мини просто защото софтуера на 5800 беше доста орязана. Въпросът е, защо при умните телефони с всяка по нова версия софтуера става все по тежък и така просто обезсмисля по бързият и по нов хардуер?

  5. а сега де

    ами честито на всички глупаци дето са си го купили. Явно приказката боклук си беше и боклук си остана е в пълна сила.

Коментар