JobTiger интегрира LinkedIn профили

 

Чрез този бутон търсещите работа могат да кандидатстват по обяви в JobTiger
 
Търсещите работа вече могат да кандидатстват по обяви в JobTiger и чрез своя профил в LinkedIn. Новата функционалност е реализирана чрез бутон "Apply with LinkedIn".

Бутонът позволява на потребителите да кандидатстват по обяви за работа, като изпратят информацията от своя LinkedIn профил под формата на резюме. Кандидатите ще имат възможност да правят промени в своето резюме преди да го изпратят.

А след успешна кандидатура ще виждат списък с хората, които работят в компанията и са сред техните професионални контакти. Ще имат също така възможност да ги помолят за препоръка, увеличавайки шансовете си за наемане.

ОЩE ПО ТЕМАТА
 
Сайтът за работа JobTiger се интегрира с Facebook
Мобилна услуга улеснява търсенето на работа
Най-новите обяви за работа идват и по RSS

Работодателите ще получават имейл известия за нови кандидати подобно на тези, които получават от JobTiger. Имейлите ще съдържат кратко резюме и линк към профила на кандидата в LinkedIn.

„Apply with LinkedIn” допълва останалите начини за кандидатстване в JobTiger – стандартен и през Facebook –  и е отговор нарасналото потребление на социалните мрежи като средство за професионална реализация, поясниха от компанията.

Коментар